Voordelige-websites.eu

Voordelige websites zonder goedkoop te zijn

Aangenaam – Olde Horst

Aangenaam - Olde Horst Diever Drenthe

De naam van het overnachtingsadres in het zuidwesten van Drenthe zegt genoeg: Aangenaam. Het is precies datgene wat wij onze gasten mee willen geven en wensen tijdens hun verblijf in Diever. Een vakantie boerderij met appartementen, B&B en basic pensionkamers. Deze kunnen ook samen met bar/zaal Auberge le Monde, die los van het vakantiehuis ligt, afgehuurd worden als groepsaccommodatie. De 3000m2 grond waar beide gebouwen zich op bevinden bevat ook een grote schuur waar fietsen en motoren veilig neer gezet kunnen worden. Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden en mountainbikes afgespoten. Er is een speelveld en speeltuin aanwezig en parkeren kan gratis op het terrein zelf.

De kamers en de bar zijn naar het thema reizen ingericht. Dit door de passie van de eigenaren die met en zonder de kinderen de wereld over gereisd zijn. Een leuk extra op een rustig gelegen lokatie maar toch midden in het gezellig toeristische Diever.

Het esdorp ligt ingeklemt tussen de nationale parken Drents-Friese Wold en Dwingelderveld en slechts op 25 km van nationaal park de Wieden-Weerribben en het toeristische Giethoorn.

Wandelen, recreatief fietsen, mountainbiken, racefietsen en motorrijden. De streek rondom Diever leent zich perfect voor deze activiteiten met zoveel natuur, uitgebreid fietspaden en MTB netwerk. De rustige wegen zijn ideaal om motor te rijden en dat niet alleen rondom het TT Assen weekend.

De nationale parken bieden tevens veel vermaak op educatieve wijze voor kinderen. En sowieso is er veel voor kinderen te doen van zwembaden, zwemplassen in de natuur, pretparken tot diverse activiteiten die Aangenaam – Olde Horst aanbiedt.

Tevens is het flexibele verblijf gespecialiseerd in geheel verzorgde familieweekenden en groepen verzorging voor vriendengroepen en bedrijven. Van ontbijt, lunch, diner, avondprogramma’s en diverse activiteiten. Deze kunnen zijn van High Beer, rijden in een legertruck over de hei, teambuilding, MTB arrangementen, buitensporten, schieten 2.0 en nog vele andere activiteiten.
Lees gerust de mogelijkheden welke Aangenaam – Olde Horst te bieden heeft op het vlak van gehele verzorging van groepen: www.verzorgd-familieweekend.nl

Wenst men als groep geen gebruik te maken van de volledige verzorging dan kan het gehele terrein met de verschillende gebouwen afgehuurd worden als groepsverblijf. Check: www.groepsaccommodatie-drenthe.eu

Losse verhuur van kamers of appartementen, doordweeks in weekenden of vakanties zijn uiteraard ook mogelijk en niet alleen bij de wandel4daagse, fiets4daagse, TT Assen en de Shakespeare voorstellingen.

Hopelijk mogen wij u welkom heten in ons verblijf!

Aangenaam – Olde Horst
Hoofdstraat 29
7981 AC Diever

Tel: 06-40840588
Thema door Anders Norén