Voordelige-websites.eu

Voordelige websites zonder goedkoop te zijn

Wie zijn wij?

sergeIk ben Serge Bierhuizen, eigenaar van Appartementen/B&B/Groepsverzorging Aangenaam-Olde Horst in het Drentse Diever. Van 2008 t/m 2015 heb ik samen met mijn vrouw een B&B gehad in de Belgische Ardennen en mij zelf het maken van websites aangeleerd. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om zonder internet te werken. En duur hoeven websites niet te zijn, tevens een ideale manier om je zaak of vereniging te promoten.

Om b.v. startende ondernemers te helpen aan een goede standaard website heb ik deze tak binnen ons bedrijf opgestart. Mocht men echter na loop van tijd een uitgebreidere website wensen is dat ook geen probleem omdat wij samenwerken met bedrijven die die taak weer op zich kunnen nemen.

Met veel plezier maak ik ook jouw site, geef gerust aan wat je wenst!

Daarnaast is linkbuilding belangrijk geworden voor de vindbaarheid. Wij bieden vakantie verblijven, ook als de website niet bij ons gemaakt is, de mogelijkheid om een blog te schrijven van ongeveer 300 woorden. Wij plaatsen die op deze website. Deze service is geheel gratis, wel wensen wij een link naar een andere website van ons.

Met vriendelijke groet,
Serge Bierhuizen

Thema door Anders Norén